Hos oss får du servert smakfulle matretter som er laget etter lokale tradisjoner.
Råvarene kommer fra lokale produsenter på Dønna og Helgeland - kortreist og ureist mat er en viktig filosofi for oss.
Kontakt
dag@trekalver.no eller tlf 415 13 425
Råvarene kommer fra lokale produsenter på Dønna og Helgeland - kortreist og ureist mat er en viktig filosofi for oss.
Kontakt
dag@trekalver.no eller tlf 415 13 425
Åpningstider sommersesongen 2023
1. juni - 27. august.
Mandag til fredag kl. 12-20. Lørdag kl. 12-16. Søndag kl. 13-20.
Mandag til fredag kl. 17-20 har vi egen kveldsmeny. Bestill gjerne bord.
Åpningstider & arrangementer: Instagram og Facebook.
Søndagsmiddag
På søndager serverer vi to retter av tradisjonell mat; en fiskerett og en kjøttrett.
Boknafisk, nysaltet uer, kjøtt i mørkræ og saltkjøtt er noen eksempler på retter vi serverer.
Det er anledning til å bestille lokalet for private selskap for 10 til 50 personer.
1. juni - 27. august.
Mandag til fredag kl. 12-20. Lørdag kl. 12-16. Søndag kl. 13-20.
Mandag til fredag kl. 17-20 har vi egen kveldsmeny. Bestill gjerne bord.
Åpningstider & arrangementer: Instagram og Facebook.
Søndagsmiddag
På søndager serverer vi to retter av tradisjonell mat; en fiskerett og en kjøttrett.
Boknafisk, nysaltet uer, kjøtt i mørkræ og saltkjøtt er noen eksempler på retter vi serverer.
Det er anledning til å bestille lokalet for private selskap for 10 til 50 personer.
Sommermeny 2023
Sommermeny
Kveldsmeny Uke 22
Desserter
|
Drikke
Private selskap Utenom sommersesongen er det anledning til å bestille lokalet for private selskap. Vi tar imot grupper fra 10 til 50 personer. Vi setter sammen menyer etter ønske, og spør oss gjerne om vinpakke til rettene. NB: Vi tar forbehold om endringer ut fra råvaretilgang. |
Mat & Takeaway
Vi produserer mat som kan hentes hos oss på 3 Kalver.
VI TILBYR:
|
Har du lyst på noe ekstra godt til kaffen i helga?
Vi baker ulike kaker for levering: Bløtkake, Tropisk aroma, Verdens beste, Suksess terte og Ostekake. BESTILL PÅ SMS: 415 13 425 Kan du ikke hente? Ta kontakt, så finner vi en løsning. |
anchor: overnatting
Overnatting
Solfjeldbrygga
Vi kan tilby overnatting på Solfjeld-brygga – helt nede ved sjøen. Her kan du nyte morgenkaffen ved bryggekanten. Den er fullt utstyrt med tre soverom og totalt fem senger. Prisen er basert på selvhushold - sengetøy kan leies. Utvask av leiligheten ved avreise. Pris: kr. 2 000,- per døgn. Sengetøy kan leies for kr. 125,- per sett. Pris utvask: kr. 600,- |
Leilighet i fjøsen
En liten leilighet på 3 kalver som leies ut. Dusj/toalett og vaskemaskin. Oppholdsrom med TV. Kjøkken med oppvaskmaskin. Ett soverom med to senger. Prisen er basert på selvhushold - leiligheten vaskes ved avreise. Pris er kr. 1 500,- per døgn, inkluderer sengetøy. Pris utvask: kr. 600,- |
Camping
Det er opparbeidet en campingplass med plass til 8 bobiler/campingvogner. Asfalterte oppstillingsplasser for bobiler med egen gressplen til hver plass. Det er tilgang på servicerom som består av dusj, toalett og kjøkken. Vi har tømmeplass for toalett og gråvann. Pris er kr. 300,- per døgn inkl. strøm, tømming og servicerom. Pris teltplass: kr. 250,- |
Hvordan 3 Kalver fikk navnet sitt
En vårdag i mars 1976 hendte det noe spesielt her på gården. Dag var 10 år, og denne dagen skulle bli en minnerik opplevelse for denne lille gutten. Dag hadde tette bånd med dyrene på familiegården. Det eneste han kunne tenke på denne dagen, da han satt på skolebenken, var om alt stod bra til med kua Dagros – hun skulle nemlig kalve !
Før skoledagen var slutt, fikk Dag fri, og kunne ikke komme seg fort nok hjem . I full fart syklet han hjem og løp inn i fjøset. Der ble han stående og måpe i fjøsdøra. Det var nemlig ikke bare en eller to – men tre kalver!
Trillingfødsel er uhyre sjeldent og har en sannsynlighet på 0,1 promille, så det var ikke i Dag sine villeste drømmer at dette kunne skje med Dagros. Ryktet spredte seg fort, og ikke lang tid etter stod avisene på døra. Dag ble fotografert sammen med kalvene. Avisartikkelen har vi rammet inn og hengt opp i restauranten.
Dag var veldig glad i trilling-kalvene, som vokste opp og ble melkekyr på gården. Da han og Susanne sommeren 2010 åpnet gårdskafé på familiegården, var navnet selvskrevet. Det måtte bli 3 Kalver.
Her serverer vi god tradisjonskost – helt uten kalv på menyen.
Før skoledagen var slutt, fikk Dag fri, og kunne ikke komme seg fort nok hjem . I full fart syklet han hjem og løp inn i fjøset. Der ble han stående og måpe i fjøsdøra. Det var nemlig ikke bare en eller to – men tre kalver!
Trillingfødsel er uhyre sjeldent og har en sannsynlighet på 0,1 promille, så det var ikke i Dag sine villeste drømmer at dette kunne skje med Dagros. Ryktet spredte seg fort, og ikke lang tid etter stod avisene på døra. Dag ble fotografert sammen med kalvene. Avisartikkelen har vi rammet inn og hengt opp i restauranten.
Dag var veldig glad i trilling-kalvene, som vokste opp og ble melkekyr på gården. Da han og Susanne sommeren 2010 åpnet gårdskafé på familiegården, var navnet selvskrevet. Det måtte bli 3 Kalver.
Her serverer vi god tradisjonskost – helt uten kalv på menyen.